Over Huis van Geluk

Huis van Geluk is mijn woonwinkel in het centrum van Zierikzee waar ik oude en nieuwe meubels en woonaccessoires verkoop. Daarnaast geef ik graag kleur- en interieuradvies en kom ik aan huis met woonaccessoires om je huis gezellig te maken. 

Hoe het begon

Toen wij een aantal jaar in Brussel woonden, is Huis van Geluk begonnen als hobby. Regelmatig ging ik naar brocante markten om naar leuke spullen te speuren. Ik knapte de spullen op of liet ze mooi oud zoals ze waren. Weer terug in Zierikzee heb ik het verder uitgebreid met een winkel/atelier in de achtertuin. Hier knapte ik meubels op en kregen nieuwe vondsten een plek. Veel klanten wisten me te vinden, maar het kon altijd beter. 

De wens ontstond om de winkel naar de voorzijde van het huis, aan het Havenpark, te verplaatsen. In het voorjaar van 2020 is de winkel daar open gegaan en ben ik fulltime voor Huis van Geluk aan de slag gegaan. Drie dagen in de week ben ik open, de andere dagen ben ik bezig met inkopen, opknappen, inrichten en sinds kort de webshop vullen. 

De winkel 

Je vindt bij Huis van Geluk spullen die ik zelf mooi vind en waarvan ik denk dat het een aanwinst is in een huis. Ik verkoop verf van Pure&Original en meubels van oa House of Sakk en Must Living. Lampen verkoop ik van het merk It’s About RoMi en Good&Mojo. Kussens worden gemaakt door Haakje Kussens&Kleden. 

Huis van Geluk heet niet alleen zo omdat ik Geluk heet. Het heeft ook de wens in zich dat elk huis een huis van geluk mag zijn. Een plek waar je je thuis voelt en jezelf kunt zijn, waar je gelukkig bent alleen, met familie en met vrienden. Ik wens iedereen een huis van geluk en draag daar graag mijn steentje aan bij. 

Irene Geluk