Interieurstyling

Styling aan huis

Ben je toe aan andere meubels en accessoires en zou je graag willen weten hoe het staat voordat je een aankoop doet? Dat kan. Ik kom met een bus vol leuke woonspullen naar je toe en bekijk samen met jou wat een plekje krijgt in jouw huis. Advieskosten zijn €150 en €0,19 per km.

Kleuradvies

Wil jij een andere kleur op de muur maar weet je niet welke? Ik kom graag bij je langs met verfstalen van Pure & Original. Deze verf is op bestelling te koop bij Huis van Geluk. Kijk alvast in de webshop bij Verf Pure & Original voor wat kleurinspiratie. Een kleuradvies kost €75 per ruimte. Je krijgt hiervoor een mondeling advies op locatie van max. 2 uur en 3 verfstalen naar keuze. Reiskosten zijn €0,19 per km.

Interieuradvies

Ook voor een uitgebreider advies kun je terecht bij Huis van Geluk. Ik denk graag mee over een andere indeling van de ruimte, verfkleuren, behang, accessoires en andere meubels. De kosten bedragen €450 per ruimte. Hiervoor krijg je een gesprek aan huis, een presentatie op papier met hierin een moodboard, 2D impressie, kleurstalen (voor zover mogelijk) en een meubeladvies. Reiskosten zijn €0,19 per km.

 

Interesse? Neem contact met me op via het contactformulier, info@huisvangeluk.nl of 06-19005909.