Van bakkerskast naar mobiele werkplek

Van bakkerskast naar mobiele werkplek

Als ik een uniek item vind dan plopt er meestal gelijk een idee in mijn hoofd op waar het voor gebruikt zou kunnen worden. Zo werden oude octopus fuiken uit Portugal lampen en werden oude kledinghangers uit een zwembad handige opruimrekjes. Zo ook toen ik deze oude bakkerskast tegenkwam bij een Belgische handelaar. Hij komt uit een oud nonnenklooster en werd tot ik hem kocht nog gebruikt in de kloosterkeuken. Ik had hem helemaal bedacht in een grote keuken. Als extra werkblad en om je pannen in op te bergen.

Ik reed naar België, was blij met m'n aankoop. Maar toen was m'n bus net te klein. In de lengte, breedte, diagonaal. Hij paste er net niet in. Ik zou er een keer met aanhanger heen moeten rijden. Maar ja ik ben niet zo'n held, dus ging er een jaar overheen voordat we gelegenheid hadden om hem op te halen. En in dat jaar veranderde voor iedereen het leven. We gingen veel meer thuis werken. 

De bakkerskast kreeg deze week een mooie plek in de winkel. Hij staat nog mooier dan ik had gedacht!  En in plaats van een keuken werkplek heb ik hem ingericht als mobiele werkplek. Je kunt er heerlijk je werkspullen in kwijt en als je binnen de ruimte hebt kun je hem gewoon verplaatsen naar een plek waar je wilt werken. Ben benieuwd in welk huis hij een plek krijgt. Ik wens je er alvast heel veel plezier mee!

Op deze foto zie je:

Bakkerskast €525 / Groene fles €30 / Plant in pot €20 / Stolp €50 / Hangend potje €16,50 / Mandje €12,50 / Tafellamp €139 / Bureaustoel €45 / Witte kruk €30


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →