Beurzen bezocht en leuke merken ontdekt

Beurzen bezocht en leuke merken ontdekt

Als je me volgt op Instagram (zo niet, doe het dan direct ;-)) weet je dat ik onlangs een aantal beurzen bezocht. Eind maart ging ik naar Maison&Objet in Parijs en begin april naar ShowUp in Haarlemmermeer. 

Wat was het heerlijk om nieuwe merken te ontdekken en te zien wat bestaande merken te bieden hebben. Zo sprak ik met het bedrijf Zafferano en kocht daar bij thuiskomst diverse lampen in die je kunt opladen. Super handig als je een lamp op een plek wil waar je niet over snoeren wil struikelen. Ze zijn zelfs weerbestendig en kunnen buiten staan. 

Op ShowUp deed ik een bestelling bij Malagoon. Zij ontwerpen prachtige vloerkleden, kussens en plaids en laten het in India maken van mooie materialen. De ontwerpen zijn origineel en de kwaliteit uitstekend. Ik ben heel blij met deze toevoeging aan het assortiment van Huis van Geluk.

Ik zou een nog grotere winkel kunnen vullen met alle mooie spullen die ik tegenkom. Ook zou ik de brocante en vintage kunnen laten voor wat het is. Nooit meer belachelijk vroeg op om naar een markt te gaan en onderhandelen in weer en wind om vervolgens thuis uit te laden en de rest van de dag moe te zijn. Ik zou mijn winkel kunnen vullen met alleen maar online inkopen. 

Maar nee, dat gaat niet gebeuren. Ik blijf af en toe belachelijk vroeg op staan en onderhandelen in mijn beste Frans om voor jullie de leukste spullen te zoeken. Bij de oude spullen ligt mijn passie en van de nieuwe spullen word ik heel blij. 

En jullie ook als ik de reacties hoor!  


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →