1 jaar Havenpark

1 jaar Havenpark

Deze week is Huis van Geluk alweer 1 jaar gevestigd aan het Havenpark! Tijd voor een feestje! Of toch niet? Er ligt toch een schaduw over deze tijd. We willen zo graag terug naar normaal. Voor Huis van Geluk betekent dat de deuren weer open gooien, klanten ontvangen, leuke mensen ontmoeten, mensen inspireren met interieur items, naar markten om in te kopen, contacten leggen met handelaren, nieuwe producten zoeken om te gaan verkopen. 

En toch.....

Toch vind ik dat ik best reden heb voor een feestje! Van de afgelopen 12 maanden ben ik helaas 5,5 maand dicht geweest (!),  maar dicht zijn betekende gelukkig niet dat er niets gebeurde. Ik bleef inkopen en op zoek naar nieuwe producten. Ik mocht klanten helpen met kleur- en interieuradvies. De webshop werd gebouwd en met de tweede lockdown is dat heel erg fijn. Online ging de verkoop gewoon door en dat vind ik het geweldig! Lieve klanten ga zo door! 

En nu mag ik jullie op afspraak welkom heten! Dat doe ik dus heel graag! Openingstijden zijn flexibel, dus niet alleen op do vr za. Bel of app voor een afspraak 06-19005909, stuur een mail of laat een reactie achter onder deze blog. 

Tot snel bij Huis van Geluk! 


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →